Δημιουργια
που γινεται
πραγματικοτητα

Η σύνθεση πολλών παραγόντων, (κοινωνικών, οικονομικών, κλιματικών, τοπογραφικών, ιστορικών κ.α.), και ο διαφορετικός τους συσχετισμός, παρέχουν τις αφετηρίες προσέγγισης των αρχιτεκτονικών μελετών μας.

Επιδίωξη του Αρχιτεκτονικού Γραφείου “Εμμανουήλ Τζεδάκης & Συνεργάτες” είναι ο προσδιορισμός και η αξιολόγηση αυτών των παραγόντων σε κάθε ξεχωριστή για μάς περίπτωση. Η αρμονική σύνδεση, των παραγόντων με τις ζητούμενες χρήσεις, δυναμώνει το αίσθημα ιδιωτικοποίησης του χώρου συνεισφέροντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου.

Εναρμονιζόμαστε στους αρχικά προσδιορισμένους οικονομικούς προϋπολογισμούς χωρίς να αποθαρρύνονται οι αισθητικές μας αναζητήσεις. Μέλημα μας η ορθότερη λειτουργική και χρηστική αξιοποίηση του δομημένου και ελευθέρου χώρου σε συμφωνία με την επιδιωκόμενη οικονομική δαπάνη του έργου.

Λαμβάνοντας λοιπών υπόψη την πληθώρα δεδομένων που πλαισιώνουν το κάθε έργο, πασχίζουμε πάντοτε να επιτύχουμε αρχιτεκτονικές συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών, για την ορθότερη πραγμάτωση των αξιώσεων του εκάστοτε χρήστη.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Επικοινωνια

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΖΕΔΑΚΗ Μ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Τηλέφωνο:
+30 2810 301260
Κινητό: +30 697 680 5113
E-mail: manolis@etz.gr
Διεύθυνση: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 56
ΤΚ 71306 Ηράκλειο Κρήτης